njofto
Advanced Poll
Kush jane fituesit e zgjedhjeve 2013
Partia Demokratike
PD + LSI + PDIU
Partia Socialiste
PS + AK + FRD
PS + LSI + AK + FRD
PS + AK + FRD + PDIU


View results
Version 2.08
 Kursi Ditor
USD / LEK 109.57
EUR / LEK 139.50
GBP / LEK 173.76
CHF / LEK 115.88
Ndryshimi i fundit: 16.11.2012
Pėr mė shumė

Interesat e Instrumenteve tė Bankės
Marre nga Banka e Shqipėrisė
FLETORE ZYRTARE

Fletore Zyrtare Nr. 36, date 18 prill 2012
FLETORE ZYRTARE - 18 prill 2012 ( QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.36, date 18 prill 2012 me dekretet, vendimet e Keshillit te Ministrave dhe te ERE-s...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 35, date 17 prill 2012
FLETORE ZYRTARE - 17 prill 2012 ( QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.35, date 17 prill 2012 me ligjet e Kuvendit, vendimet e Kuvendit dhe te Keshillit te Ministrave...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 34, date 13 prill 2012
FLETORE ZYRTARE - 13 prill 2012 ( QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.34, date 13 prill 2012 me ligjet e dekretuar, vendimet e Kuvendit dhe te Keshillit te Ministrave ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 33, date 11 prill 2012
FLETORE ZYRTARE - 11 prill 2012 ( QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.33, date 11 prill 2012 me vendimet e Keshillit te Ministrave dhe udhezimin e ministrive te Financave dhe te Bujqesise...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 32, date 9 prill 2012
FLETORE ZYRTARE - 9 prill 2012 ( QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.32, date 9 prill 2012 me vendimin e Keshillit te Ministrave dhe urdhezimin e Ministrise se Financave dhe asaj te Bujqesise...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 31, date 7 prill 2012
FLETORE ZYRTARE - 7 prill 2012 ( QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr. 31, date 7 prill 2012 me vedimin e keshilit te ministrave per te dhenat gjeohapesinore ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 30, date 5 prill 2012
FLETORE ZYRTARE - 5 prill 2012 ( QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.30, date 5 prill 2012 me vendimet e Keshillit te Ministrave ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 29, date 3 prill 2012
FLETORE ZYRTARE - 3 prill 2012 ( QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.29, date 3 prill 2012 me udhezimet e MASH-it, MPCSSHB-se, vendimet e Bankes se Shqiperise dhe ERE-s si dhe shpalljen te vdekur te Artur Madhit...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 28, date 2 prill 2012
FLETORE ZYRTARE - 2 prill 2012 ( QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.28, date 2 prill 2012 me Aktin Normativ te Keshillit te Ministrave dhe vendimet e Gjykates Kushtetuese ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 27, date 29 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 27 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.27, date 29 mars 2012 me vendimet e Gjykates Kushtetuese ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 26, date 27 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 26 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.26, date 27 mars 2012 me ligjet e dekretuara, vendimet e Kuvendit, udhezimet e MASH dhe te Ministrise se Financave...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 25, date 25 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 25 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.25, date 25 mars 2012 me vendimet e Keshillit te Ministrave dhe te ERE-s ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 24, date 24 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 24 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.24, date 24 mars 2012 me vendimet e Keshillit te Ministrave ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 23, date 22 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 22 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.23, date 22 mars 2012 me vendimin e Keshillit te Ministrave per gjendjen mjedore...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 22, date 22 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 22 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.22, date 22 mars 2012 me vendimine qeverise per programin ekonomik ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 21, date 20 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 20 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.21, date 20 mars 2012...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 20, date 19 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 19 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.20, date 19 mars 2012 ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 19, date 17 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 17 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.19, date 17 mars 2012 me udhezimin e Ministrise se Financave, vendimet e Gjykates Kushtetuese ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 18, date 14 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 14 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.18, date 14 mars 2012 me ligjet e miratuara se fundi, vendimet e Gjykates Kushtetuese dhe te Kuvendit...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 17, date 12 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 12 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.17, date 12 mars 2012 me vendimet e Keshillit te Ministrave per privatizimin e dy hidrocentraleve...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 16, date 9 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 8 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.16 9 mars 2012 me vendimet e Keshillit te Ministrave ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 15, date 8 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 8 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr. 15, date 8 mars 2012 me udhezimin e Ministrise se Financave per buxhetin...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 14, date 7 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 7 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.14, date 7 mars 2012 me dekretet per lenien e shtetesise, udhezimet, urdherat e ministrive...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 13, date 2 mars 2012
FLETORE ZYRTARE - 2 mars 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr. 13, date 2 mars 2012 me vendimet e Keshillit te Ministrave ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 12, date 29 shkurt 2012
FLETORE ZYRTARE - 29 shkurt 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr. 12, date 29 shkurt 2012 me ligjet e miratuara se fundi...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 11, date 27 shkurt 2012
FLETORE ZYRTARE - 27 shkurt 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr. 11, date 27 shkurt 2012 me vendimet e Keshillit te Ministrave, ERE-s dhe KKRT-se...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 10, date 24 shkurt 2012
FLETORE ZYRTARE - 24 shkurt 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr. 10, date 24 shkurt 2012 me vendimet e Keshillit te Ministrave dhe Gjykates Kushtetuese ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 9, date 23 shkurt 2012
FLETORE ZYRTARE - 23 shkurt 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.9 date 23 shkurt 2012 me urdherin e Ministrise se Financave, Nr. 3 ...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 8, date 21 shkurt 2012
FLETORE ZYRTARE - 21 shkurt 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.8, date 21 shkurt 2012 me ligjet qe kane hyre ne fuqi dhe me vendimet e Kuvendit...
Me shume »

Fletore Zyrtare Nr. 7, date 20 shkurt 2012
FLETORE ZYRTARE - 20 shkurt 2012 ( - QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr. 7, date 20 shkurt 2012 me ligjin Nr. 1/2012 ...
Me shume »123456789
© Copyright: Alblink 2008