njofto
Advanced Poll
Kush jane fituesit e zgjedhjeve 2013
Partia Demokratike
PD + LSI + PDIU
Partia Socialiste
PS + AK + FRD
PS + LSI + AK + FRD
PS + AK + FRD + PDIU


View results
Version 2.08
 Kursi Ditor
USD / LEK 109.57
EUR / LEK 139.50
GBP / LEK 173.76
CHF / LEK 115.88
Ndryshimi i fundit: 16.11.2012
Pėr mė shumė

Interesat e Instrumenteve tė Bankės
Marre nga Banka e Shqipėrisė
MASH: Fituesit e fazes perfundimtare ne universitete
Shtuar me date:2010-10-05 22:30:06

TIRANË - 5 tetor ( www.alblink.com ) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës shpalli sot ne mbrëmje emrat e fituesve përfundimtarë të universiteteve sipas vendeve boshe që ishin pas përfundimit të fazës së parë.

Ndërsa neser do të bëhet dërgimi i tyre në universitetet përkatëse dhe rrjedhimisht edhe afishimi në ambientet e fakulteteve. Specialistët e arsimit shpjegojnë se në listën përfundimtare të fituesve të universiteteve ndryshoi sërish edhe renditja e fituesve të deritanishëm drejt preferencave më të larta.

Sipas afateve të përcaktuara nga Ministria e Arsimit, sekretaritë mësimore të fakulteteve në datat: 7, 8, 9, tetor 2010 prej orës 08:00 deri në orën 18:00, do të kryejnë çregjistrimet e kandidatëve dhe do të regjistrojnë kandidatët e rinj fitues, sipas listave përfundimtare të fituesve, të shpallura nga APRIAL-i. Më poshtë emrat e fituesve të shpallur nga APRIAL.


Shih ne atachment  emrat e fituesve ne dokumentin PDF

Share on Facebook

   Lista perfundimtare e fituesve ne Universitete
Printo  
© Copyright: Alblink 2008