njofto
Advanced Poll
Kush jane fituesit e zgjedhjeve 2013
Partia Demokratike
PD + LSI + PDIU
Partia Socialiste
PS + AK + FRD
PS + LSI + AK + FRD
PS + AK + FRD + PDIU


View results
Version 2.08
 Kursi Ditor
USD / LEK 109.57
EUR / LEK 139.50
GBP / LEK 173.76
CHF / LEK 115.88
Ndryshimi i fundit: 16.11.2012
Pėr mė shumė

Interesat e Instrumenteve tė Bankės
Marre nga Banka e Shqipėrisė
MASH: Matura 2011, koeficientet e lendeve me zgjedhje
Shtuar me date:2011-03-01 21:02:07

SHERBIME - 1 mars ( MASH ) - Gjeni bashkelidhur paketen e plote te koeficenteve te lendeve me zgjedhje dhe koeficentet e shkollave te mesme ( Matura Shteterore 2011), e sapofinalizuar (ora 19:00) nga specialistet e Ministrise se Arsimit dhe Shkences.

Deshiroj t’ju bej me dije se cdo informacion i publikuar me pare ne te perditshmet tona lidhur me kete tematike, NUK ESHTE I SAKTE dhe nuk eshte i zyrtarizuar nga ana e Ministrise.

Duke ju falenderuar te gjithe ata qe publikojne materiale jo te sakta, por me se shumti ata te cilet ende besojne ne saktesine e informacionit kur ai percillet nga ana e Zyres se Shtypit prane MASH, mbetemi ne lidhje per informacione te tjera.

Bashkengjitur, tabela me koeficientet e lendeve me zgjedhje te Matura Shtetore 2011

Burimi: Ministria e Arsimit dhe Shkences
Zyra e Shtypit
Basir CollakuShare on Facebook

   TABELA E KOEFICIENTĖVE TĖ LĖNDĖVE ME ZGJEDHJE
Printo  
© Copyright: Alblink 2008