njofto
Advanced Poll
Kush jane fituesit e zgjedhjeve 2013
Partia Demokratike
PD + LSI + PDIU
Partia Socialiste
PS + AK + FRD
PS + LSI + AK + FRD
PS + AK + FRD + PDIU


View results
Version 2.08
 Kursi Ditor
USD / LEK 109.57
EUR / LEK 139.50
GBP / LEK 173.76
CHF / LEK 115.88
Ndryshimi i fundit: 16.11.2012
Pėr mė shumė

Interesat e Instrumenteve tė Bankės
Marre nga Banka e Shqipėrisė
Fletore Zyrtare Nr. 104, date 4 gusht 2011
Shtuar me date:2011-08-07 20:30:44

FLETORE ZYRTARE - 4 gusht ( QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr. 104, date 4 gusht 2011 me vendimet e Keshillit te Ministrave


P Ë R M B A J T J A

Vendim i KM nr.480, datë 22.6.2011 Për miratimin e rregullores model të planifikimit................... 4139

Vendim i KM nr.541, datë 27.7.2011 Për disa ndryshime në vendimin nr.1114, datë 30.7.2008 të Këshillit të Ministrave “Për disa çështje në zbatim të ligjeve nr.7703, datë 11.5.1993 “Për sigurimet shoqërore në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar, nr.9136, datë 11.9.2003 “Për mbledhjen e kontributeve të detyrueshme të sigurimeve shoqërore dhe të shëndetësore në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar, dhe nr.7870, datë 13.10.1994 “Për sigurimet shëndetësore në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar” ................................................................ 4145

Per me shume, shkarko fletoren zyrtare nga atachmenti ( pdf )

Burimi: qpz.gov.alShare on Facebook

   Fletore Zyrtare Nr. 104
Printo  
© Copyright: Alblink 2008