njofto
Advanced Poll
Kush jane fituesit e zgjedhjeve 2013
Partia Demokratike
PD + LSI + PDIU
Partia Socialiste
PS + AK + FRD
PS + LSI + AK + FRD
PS + AK + FRD + PDIU


View results
Version 2.08
 Kursi Ditor
USD / LEK 109.57
EUR / LEK 139.50
GBP / LEK 173.76
CHF / LEK 115.88
Ndryshimi i fundit: 16.11.2012
Pėr mė shumė

Interesat e Instrumenteve tė Bankės
Marre nga Banka e Shqipėrisė
Fletore Zyrtare Nr. 106, date 7 gusht 2011
Shtuar me date:2011-08-08 23:12:11

FLETORE ZYRTARE - 7 gusht ( QPZ ) - Fletore Zyrtare Nr.106, date 7 gusht 2011 me ligjet e dekretuara se fundit dhe vendimin e Keshillit te Ministrave per pagen minimale mesatare


P Ë R M B A J T J A

Ligj nr.10 451 datë 21.7.2011 Për aderimin e Republikës së Shqipërisë në konventën “Për zgjidhjen paqësore të mosmarrëveshjeve ndërkombëtare”……… 4215

Ligj nr.10 452 datë 21.7.2011  Për ratifikimin e protokollit që ndryshon aneksin e sigurisë të marrëveshjes ndërmjet palëve të Traktatit të Atlantikut Verior, për bashkëpunimin për informacionin atomik……………………. 4231

Ligj nr.10 453 datë 21.7.2011 Për ratifikimin e “Marrëveshjes ndërmjet Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe qeverisë së Republikës së Serbisë për ripranimin e personave me qëndrim të paautorizuar dhe protokollit të saj të zbatimit”……………………………………. 4232

Vendim i KM nr.527, datë 20.7.2011 Për përcaktimin e pagës minimale në shkallë vendi……………... 4247


Per me shume, shkarko fletoren zyrtare nga atachmenti ( pdf )

Burimi: qpz.gov.alShare on Facebook

   Fletore Zyrtare Nr. 106
Printo  
© Copyright: Alblink 2008