njofto
Advanced Poll
Kush jane fituesit e zgjedhjeve 2013
Partia Demokratike
PD + LSI + PDIU
Partia Socialiste
PS + AK + FRD
PS + LSI + AK + FRD
PS + AK + FRD + PDIU


View results
Version 2.08
 Kursi Ditor
USD / LEK 109.57
EUR / LEK 139.50
GBP / LEK 173.76
CHF / LEK 115.88
Ndryshimi i fundit: 16.11.2012
Pėr mė shumė

Interesat e Instrumenteve tė Bankės
Marre nga Banka e Shqipėrisė
Fletore Zyrtare Nr. 168, date 29 dhjetor 2011
Shtuar me date:2012-01-04 16:12:28

FLETORE ZYRTARE - 29 dhjetor 2011 ( - QPZ ) - Fletore zyrtare Nr. 168, date 29 dhjetor 2011 me vendimin e qeverise per kompensimin e demeve ne Qarkun e Shkodres

P Ë R M B A J T J A

Vendim i KM nr.842, datë 6.12.2011 Për miratimin e vlerës së kompensimit të dëmeve të shkaktuara në kulturat bujqësore e në biznese, nga reshjet e shiut dhe përmbytjet, në qarkun e Shkodrës... 8549

Per me shume, shkarko fletoren zyrtare nga atachmenti ( pdf )

Burimi: qpz.gov.al

Share on Facebook

   Fletore Zyrtare Nr. 168
Printo  
© Copyright: Alblink 2008