njofto
Advanced Poll
Kush jane fituesit e zgjedhjeve 2013
Partia Demokratike
PD + LSI + PDIU
Partia Socialiste
PS + AK + FRD
PS + LSI + AK + FRD
PS + AK + FRD + PDIU


View results
Version 2.08
 Kursi Ditor
USD / LEK 109.57
EUR / LEK 139.50
GBP / LEK 173.76
CHF / LEK 115.88
Ndryshimi i fundit: 16.11.2012
Pėr mė shumė

Interesat e Instrumenteve tė Bankės
Marre nga Banka e Shqipėrisė
Piket per fituesit e fazes se dyte ne universitete
Shtuar me date:2009-09-25 16:24:00

PIKËT E FITUESIT TË FUNDIT FAZA 1 DHE 2 VITI 2009    
UNIVERISTETI ID DEGA EMRTIMI DEGËS PIKË F1 PIKË F2
UNIVERSITETI I TIRANËS 001 Histori 5386.20 5333.80
UNIVERSITETI I TIRANËS 002 Gjeografi 5339.10 5280.60
UNIVERSITETI I TIRANËS 003 Gjuhë - Letërsi 5421.70 5377.20
UNIVERSITETI I TIRANËS 004 Gazetari 5628.80 5563.00
UNIVERSITETI I TIRANËS 005 Biologji 5223.40 5078.40
UNIVERSITETI I TIRANËS 006 Matematikë 5118.10 4981.60
UNIVERSITETI I TIRANËS 007 Fizikë 4558.40 4218.60
UNIVERSITETI I TIRANËS 008 Informatikë 5523.30 5395.70
UNIVERSITETI I TIRANËS 009 Kimi 5080.90 4850.50
UNIVERSITETI I TIRANËS 010 Kimi Ushqimore 5199.40 5084.20
UNIVERSITETI I TIRANËS 011 Kimi Industriale 5052.20 4850.80
UNIVERSITETI I TIRANËS 012 Inxh. Mat. dhe Informatike 5196.80 5017.30
UNIVERSITETI I TIRANËS 013 Gjuhë Angleze 5275.40 5203.90
UNIVERSITETI I TIRANËS 014 Gjuhë Frënge 4489.90 4319.90
UNIVERSITETI I TIRANËS 015 Gjuhë Gjermane 4525.30 4378.90
UNIVERSITETI I TIRANËS 016 Gjuhë Italiane 4877.40 4782.70
UNIVERSITETI I TIRANËS 017 Gjuhë Greke 4252.30 4124.70
UNIVERSITETI I TIRANËS 018 Gjuhë Turke 3785.40 3630.30
UNIVERSITETI I TIRANËS 019 Gjuhë Ruse 3607.50 3356.90
UNIVERSITETI I TIRANËS 020 Gjuhë Spanjolle 4749.20 4620.30
UNIVERSITETI I TIRANËS 021 Gjuhë Angleze (Kukës) 3699.10 3527.60
UNIVERSITETI I TIRANËS 022 Gjuhë Angleze (Sarandë) 3592.00 3365.50
UNIVERSITETI I TIRANËS 023 Psikologji 5668.60 5609.60
UNIVERSITETI I TIRANËS 024 Punë Sociale 5602.80 5542.10
UNIVERSITETI I TIRANËS 025 Filozofi 5300.10 5237.70
UNIVERSITETI I TIRANËS 026 Sociologji 5490.80 5426.00
UNIVERSITETI I TIRANËS 027 Shkenca Politike 5800.50 5781.70
UNIVERSITETI I TIRANËS 028 Administrim - Biznes 5688.20 5619.40
UNIVERSITETI I TIRANËS 029 Ekonomiks 5920.50 5874.70
UNIVERSITETI I TIRANËS 030 Financë 5975.30 5927.70
UNIVERSITETI I TIRANËS 031 Informatikë Ekonomike 6183.90 6168.00
UNIVERSITETI I TIRANËS 032 Admin. Biznes (Kukës) 3952.60 3848.60
UNIVERSITETI I TIRANËS 033 Admin. Biz. Turiz. (Sarandë) 4058.40 3912.90
UNIVERSITETI I TIRANËS 034 Mjekësi e Përgjithshme 6187.80 6157.90
UNIVERSITETI I TIRANËS 035 Farmaci 6236.40 6225.50
UNIVERSITETI I TIRANËS 036 Stomatologji 6281.40 6275.00
UNIVERSITETI I TIRANËS 037 Shëndeti Publik 5882.40 5844.80
UNIVERSITETI I TIRANËS 038 Infermieri e Përgjithshme 5268.60 5181.00
UNIVERSITETI I TIRANËS 039 Mami 4985.60 4887.40
UNIVERSITETI I TIRANËS 040 Teknik i Lartë Laboratori 5856.80 5813.90
UNIVERSITETI I TIRANËS 041 Fizioterapi 5728.40 5689.90
UNIVERSITETI I TIRANËS 042 Logopedi 5153.40 4947.90
UNIVERSITETI I TIRANËS 043 Imazheri 5664.20 5578.10
UNIVERSITETI I TIRANËS 044 Inferm Përgjith. (Kukës) 3706.10 3646.90
UNIVERSITETI I TIRANËS 045 Drejtësi 5690.20 5644.30
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 046 Drejtim Fermave Agrobiznes 4496.50 4437.00
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 047 Ekonomi dhe Politikë Agrare 4643.10 4574.70
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 048 Financë - Kontabilitet 5170.10 5111.10
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 049 Drejt Ferm Agrobiz(Lushnjë) 3730.60 3569.40
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 050 Financë-Kontab.(Lushnjë) 4133.80 4110.20
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 051 Mbrojtje Bimësh 3701.00 3616.20
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 052 Hortikulturë 3639.40 3545.20
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 053 Prodhim Bimor 3426.80 3311.20
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 054 Zootekni e Biznes Blegtoral 3349.80 3273.00
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 055 Akuakult. e Men. Peshkimi 3406.60 3315.60
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 056 Inxh. Agromjedis & Ekologji 4229.80 4159.60
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 057 Inxh. Agrare-Agromekanizim 3621.20 3576.50
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 058 Hortikulturë (Lushnjë) 3443.40 3151.40
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 059 Teknologji Agroushqimore 4180.70 4095.20
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 060 Vreshtari - Enologji 3493.40 3386.80
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 061 Inxhinieri Pyjesh 4368.80 4318.50
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 062 Inxhinieri Përpunim Druri 3979.70 3920.80
UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS 063 Mjekësi Veterinare 4007.00 3920.30
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 064 Inxhinieri  Ndërtimi 5930.10 5867.50
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 065 Inxhinieri Hidroteknike 5181.15 5078.30
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 066 Inxhinieri Mjedisi 5479.30 5376.50
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 067 Arkitekturë 55.29 55.29
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 068 Inxhinieri Gjeodet 4988.70 4871.20
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 069 Inxhinieri Elektrike 5320.60 5188.90
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 070 Inxhinieri Mekatronike 5189.90 5026.60
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 071 Inxhinieri Fizike 4131.60 3807.80
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 072 Inxhinieri Matematike 4478.50 4074.30
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 073 Inxhinieri Mekanike 4862.40 4705.40
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 074 Inxhinieri Tekstile dhe Mode 4757.90 4615.00
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 075 Inxhinieri Materiale 3975.80 3859.80
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 076 Inxh. në Shkencat e Tokës 4270.60 4106.38
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 077 Inxhinieri Gjeoinformatike 4664.65 4551.30
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 078 Inxhinieri e Gjeoburimeve 4292.80 4130.80
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 079 Inxhinieri Elektronike 5912.00 5843.40
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 080 Inxhinieri  Informatike 5697.90 5606.80
UNIVERSITETI POLITEKNIK I TIRANËS 081 Inxh. Telekomunikacioni 5723.50 5624.35
UN. I KORÇËS "Fan S. Noli" 082 Cikli i Ulët 3775.50 3684.00
UN. I KORÇËS "Fan S. Noli" 083 Cikli i Ulët Parashkollor 3453.40 2815.00
UN. I KORÇËS "Fan S. Noli" 084 Gjuhë Angleze 3642.20 3302.20
UN. I KORÇËS "Fan S. Noli" 085 Filozofi - Sociologji 4157.40 3986.40
UN. I KORÇËS "Fan S. Noli" 086 Matematikë -  Fizikë 2083.20 2540.00
UN. I KORÇËS "Fan S. Noli" 087 Matematikë - Informatikë 2819.00 &
Share on Facebook

Printo  
© Copyright: Alblink 2008