njofto
Advanced Poll
Kush jane fituesit e zgjedhjeve 2013
Partia Demokratike
PD + LSI + PDIU
Partia Socialiste
PS + AK + FRD
PS + LSI + AK + FRD
PS + AK + FRD + PDIU


View results
Version 2.08
 Kursi Ditor
USD / LEK 109.57
EUR / LEK 139.50
GBP / LEK 173.76
CHF / LEK 115.88
Ndryshimi i fundit: 16.11.2012
Pėr mė shumė

Interesat e Instrumenteve tė Bankės
Marre nga Banka e Shqipėrisė
Lista e fituesve te Shkolles se Policise
Shtuar me date:2010-05-08 19:58:17

SHERBIME – 8 maj ( Policia e Shtetit ) - Në ambientet e Qendrës së Formimit Policor u zhvillua sot testimi me shkrim i  kandidatëve nga qarqet Tiranë, Durrës dhe Dibër, që kanë aplikuar për të ndjekur studimet në shkollën Bazë të Policisë për “Patrullë të Përgjithshme”.

Këtij testimi ju nënshtruan 432 aplikantë nga këto qarqe, të ndarë në dy grupe. Grupi i parë iu nënshtrua testimit në orën 07.30’ dhe grupi i dytë në orën 11.00’.

Në përfundim të konkurrimit të ditës së sotme u shpallën fitues të testimit me shkrim 106 aplikantë, të cilët arritën të grumbullonin mbi 60 pikë. Korrigjimi i testimit u realizua me skaner dhe kandidatët u njohën me rezultatin brenda ditës.

106 kandidatët e shpallur fitues të testimit me shkrim do t’i nënshtrohen fazave të mëtejshme të konkurrimit.

Aplikantët që rezultuan fitues të këtij konkurrimi do t’i nënshtrohen testimit fizik me datën 01.06.2010, në orën 08.00’ në Qendrën e Formimit Policor (ish Akademia e Policisë).

Aplikantët duhet të paraqiten ditën dhe orën e përcaktuar për testimin fizik të veshur me uniformë sportive.

Kujtojmë dhe një herë që:
-    Për qarqet Fier, Vlorë, Berat dhe Gjirokastër testimi me shkrim do të zhvillohet në ambientet e Universitetit Kristal Fier në datën 14.05.2010, i ndarë në dy grupe sipas këtij përcaktimi:
    Në orën 07.30’  do të paraqiten për t’iu nënshtruar testimit me shkrim aplikantët nga qarqet Fier dhe Vlorë pjesa e parë.
    Në orën 11.00’  do të paraqiten për t’iu nënshtruar testimit me shkrim aplikantët nga qarqet Berat dhe Gjirokastër dhe Vlorë pjesa e dytë.

-    Për qarqet Shkodër, Kukës dhe Lezhë testimi me shkrim do të zhvillohet në ambientet e universitetit “Luigj Gurakuqi” Shkodër në datën 18.05.2010. Kandidatët duhet të paraqiten në orën 07.30’ pranë këtij universiteti.

-    Për qarqet Elbasan dhe Korçë testimi me shkrim do të zhvillohet në ambientet e Universitetit “Aleksandër Xhuvani” në Elbasan në datën 27.05.2010, i ndarë në dy grupe sipas këtij përcaktimi:
    Në orën 07.30’  do të paraqiten për t’iu nënshtruar testimit me shkrim aplikantët nga qarqet Elbasan dhe Korçë pjesa e parë (shiko listën bashkëlidhur).
    Në orën 11.00’  do të paraqiten për t’iu nënshtruar testimit me shkrim aplikantët nga qarku Korçë pjesa e dytë (shiko listën bashkëlidhur).

Kandidatët ditën e zhvillimit të testimin me shkrim duhet të kenë me vete fletën e pranimit në testin me shkrim dhe kodin e aplikantit, të cilët i kanë tërhequr pranë Drejtorive të Policisë në Qarqe, ku kanë aplikuar.


Të gjithë aplikantët për çdo paqartësi që mund të kenë lidhur me këtë proces të drejtohen pranë Zyrave të Personelit në Drejtoritë e Policisë në Qarqe ose pranë Sektorit të Pranimit në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit. Po ashtu mund t’i parashtrojnë pyetjet apo shqetësimet e tyre dhe me e-mail në adresën shkollaepolicise@mrp.gov.al.

Lista e kandidatëve të shpallur fitues të testimit me shkrim

NR.

KODI

EMER

MBIEMER

REZULTATI

      1.   

0152

ERMAND

PETOVA

84.37

      2.   

0835

EMILJAN

PRENGA

84.37

      3.   

0773

BESARD

DODA

82.94

      4.   

0688

ALBAN

XHEPA

82.94

      5.   

0154

ERVIN

KLARI

81.51

      6.   

1079

TEDI

DIDI

81.51

      7.   

0845

ENDRIT

VIKA

80.08

      8.   

0967

KLOTON

KUMARAKU

78.65

      9.   

1026

PARIS

CARA

77.22

  10.   

0875

ERTI

GJOSHI

77.22

  11.   

0824

ELMIR

SHKURTI

77.22

  12.   

0843

ENDRIT

DEMI

77.22

  13.   

0833

ELVIS

SHKJAU

77.22

  14.   

0683

AGIM

TROCI

77.22

  15.   

1080

TRAZHGIM

HALILAJ

75.79

  16.   

0924

GERALD

SHAHU

74.36

  17.   

0847

ENIS

HASANAJ

74.36

  18.   

0705

ALGERT

GJONAJ

74.36

  19.   

1078

TAULANT

BORRI

72.93

  20.   

1077

SOVJETA

HYSA

72.93

  21.   

1017

OLSI

UKU

72.93

  22.   

0829

ELTON

MATA

72.93

  23.   

0809

DORJAN

SHIMA

72.93

  24.   

0153

ERMIR

GASHI

71.5

  25.   

1065

SHKELZEN

LAMAJ

71.5

  26.   

1045

RUDINA

BEKA

71.5

  27.   

0890

FAREDIN

DERVISHAJ

71.5

  28.   

0820

ELDA

METALIAJ

71.5

  29.   

0175

SKERDIAN

KACUQI

70.07

  30.   

1012

NOVIOL

PAPULI

70.07

  31.   

0981

LISIEN

BAKIASI

70.07

  32.   

0958

JURGEN

SHANAJ

70.07

  33.   

0946

IRENA

ELEZI

70.07

  34.   

0886

EVARIST

PERDOCI

70.07

  35.   

0727

ARANIT

DIBRA

70.07

  36.   

1088

XHEVAIR

HYSA

68.64

  37.   

1039

RENIS

KELE

68.64

  38.   

0948

JERELSI

LUMI

68.64

  39.   

0797

BUJAR

KAZIU

68.64

  40.   

0789

BLERIM

TAFCIU

68.64

  41.   

0736

ARBER

GJELOSHAJ

68.64

  42.   

0732

ARBER

KAJA

68.64

  43.   

0681

ADRIT

GOXHAJ

68.64

  44.   

0150

ERMAL

KECI

67.21

  45.Share on Facebook

Printo  
© Copyright: Alblink 2008